Den här veckan har det varit mycket kvällsaktiviteter, som inte inkl hund. Vi har i alla fall hunnit med ett strykepass. Försökte öka tiden, men det var inte något smart drag. Schnauzern blev väldans trött på slutet. Så nu är vi tillbaka på 10 min x 2 med 5 min vila emellan. Får nog köra det lite till innan vi kan öka tiden med den vikten. Fleur var inte ett dugg trött dagen efter, så hon hade nog inte tagit ut sig för mycket i alla fall.

P1090527Träffade på ett par, som gick i kapp oss. Mannen tyckte Fleurs sele var alla tiders fiffig. Sa att han hade tränat travhästar för länge sedan, på samma sätt. Det är ju lite samma tänk. Bygga stryka för att få ork att hålla farten. 🙂  I alla fall är det så jag tänkt.

Undrar om inte Fleurs päls börjar tycka det är vår nu. När man kammar underullen faller halva hunden av. Känns det som, i alla fall. Och ändå är lika mycket kvar. 😕  Det blir till att dra igenom med underullskammen lite oftare ett tag, tror jag. Det är himlans fiffigt med den där kammen. Efteråt är Fleur nästan som nybadad. Nästan… 😉  I alla fall känns det bra mycket fräschare i pälsen. 🙂